blank

Blog

GÜNCELLENİYOR

GÜNCELLENİYOR

Diş Sağlığı İçin Süper Besinler

Diş Sağlığınız için Süper Besinler: İdeal Gıdalar Listesi

Diş sağlığı, genel sağlığın önemli bir parçasıdır ve dengeli bir diyetle korunabilir. Dişleriniz için faydalı süper besinlerle dolu bir diyet, diş eti hastalıklarını ve diş çürüklerini önlemeye yardımcı olabilir.
Kadıköy Çocuk Diş Hekimi

Kadıköy Çocuk Diş Hekimi - Klinik +1

Kadıköy çocuk diş hekimi uzmanından destek almanın en büyük artısı tabii ki çocuğun dişçi korkusundan kurtulması olacaktır. Çocuklar, diş hekimimizle bir araya geldiği andan itibaren dişçilere çok daha sıcak bakmaya başlayacaktır.
Anadolu Yakası Implant Kliniği

Anadolu Yakası Implant Kliniği Merkezi

Anadolu yakası implant uygulaması sayesinde sizler de sağlıklı gülüşlere kolayca kavuşabilirsiniz. Kliniğimiz, uzun süredir Anadolu yakasında implant ve ağız sağlığı uygulamaları konusunda hizmet vermektedir.
Anadolu Yakası Çocuk Diş Hekimi

Anadolu Yakası Çocuk Diş Hekimi

Anadolu yakası çocuk diş hekimi sayesinde çocuklarınızın sahip olduğu ağız ve diş sağlığı sorunlarına oldukça hızlı bir şekilde cevap verebilirsiniz. Kliniğimizde her alanda en az 1 adet uzman hekimimiz bulunmaktadır.
İstanbul Dişçi Önerisi

İstanbul Dişçi Önerisi

İstanbul dişçi önerisi kapsamında hizmet standartları üst düzey olan kliniğimiz; diş teli, implant, çocuk diş hekimliği, çene cerrahi, estetik diş hekimliği, dijital diş hekimliği gibi bütün diş hekimliği alanlarında hizmet sunmaktadır. Hastalara son teknolojik cihazlar kullanılarak hizmet sunulmaktadır.
İstanbul dişçi implant

İstanbul Dişçi İmplant

İstanbul dişçi implant tedavi yöntemleri modern tıp ve hızla gelişen teknoloji ile beraber büyük bir ivme kazanmıştır. Modern diş hekimliğinde kullanılan yöntemlerden birisi olan implant hakkında sizlere detaylar sunacağız. Çene kemiğine yerleştirilen titanyumdan oluşan vidaların eksik dişlere yerleştirilmesine implant denir.
İstanbul Diş Hekimi Kanal Tedavisi

Diş Hekimi Kanal Tedavisi

Bu içeriğimizde en çok merak edilen konulara değinmekle beraber İstanbul diş hekimi kanal tedavisi, hakkında sizlere detaylar sunacağız. Ağız içerisinde ciddi bir diş çürümesinin veya enfekte olmuş bir dişin kurtarılması için yapılan tedavi yöntemine kanal tedavisi yöntemi denilmektedir.
Gece Plağı Nedir

Gece Plağı Nedir ?

Gece plağı, uyku sırasında çene kasılması ve diş gıcırdatma nedeniyle oluşan, çene yapısının bozulması hasarlarından korunması için kişiye özel olarak tasarlanan bir ağız plağıdır. Diş minenizin aşınma riskini azaltır ve çene ağrısını hafifletir.
en iyi estetik dis kaplama yontemleri hangisidir

En Estetik Diş Kaplama

Hastalarımızın bize en çok sorduğu sorulardan biri olan “En estetik ve doğal diş kaplama yöntemi hangisidir ? detaylı şekilde açıklamaya çalışacağız. Cevabı bulmak için ilk önce hastanın diş kaplamadan beklentisinin ne olduğunu bilmek son derece önemlidir.
cocuklarda agiz kokusu

Çocuklarda Ağız Kokusu

Çocuklarda ağız kokusunun bir çok sebebi vardır, bunların başında kötü ağız hijyeni çürük dişlere sahip bir ağız gelmektedir. Sistemik hastalıklara; solunum hastalıklarına veya mide, bağırsak rahatsızlıklarına bağlı ağız kokuları da gözlemlenebilmektedir
hamilelikte-dis-agrisi

Hamilelikte Diş Ağrısı İçin Neler Yapılmalı

Hamilelikte diş ağrısı gebelik sırasında kadınların en çok kaygılandığı problemlerden biridir. Gebelikte oluşacak diş ağrısı tedavisinin bebeğe zarar verebileceği kaygısı anneleri gebelikleri sırasında diş tedavisi için diş doktoruna gitmekten alıkoymaktadır.
kok kanal tedavisi neden gereklidir

Kök Kanal Tedavisi Neden Gereklidir

Kök kanalı, genel anlamıyla hasar gören ya da enfekte olan dişlerin çekilmesi yerine tedavi edilmesi yöntemidir. Diş eksilmesinden hiç memnun kalmayanlar için kök kanalı tedavisi oldukça avantajlı bir tedavi yöntemi olur.
bebeklerde kolay dis cikarma yontemleri 1

Bebekler Kolay Diş Çıkarma Yöntemleri

Bebeklerde kolay diş çıkarma ipuçları kadar diş çıkarma belirtileri son derece önemli ve merak edilen bir konu oluyor. İlk dişini çıkaran bebeğinizde bazı belirtileri kendiniz de gözlemleyebilirsiniz ve mutlaka doktorunuza danışınız.
Diş Teli En Geç Kaç Yaşında Takılır

Diş Teli En Geç Kaç Yaşında Takılır

Diş teli tedavisinde başlangıç yaşı genellikle 5 yaş olarak bilinir. Ancak bu demek değildir ki, bu yaş grubunun altında kimseye bu tedavi uygulanmaz. Eğer uzmanlar, çok gerekli görürlerse bu yaş altına da diş teli tedavisi uygulayabilirler.
Porselen Diş Kırılması

Porselen Kaplama Diş Kırılması

Diş estetiği ya da gülüş dizaynı başlığı altında geçen bu işlem son dönemlerde oldukça popüler. Bu gibi farklı birçok sebepten yapılan porselen kaplama diş kırılması ile sonuçlanabiliyor. Kırılma, çatlak ve çizikler neden olmaktadır?
kanal tedavisi nasil uygulanir

Kanal Tedavisinin Gerekli Olduğu Durumlar

Çürümüş, apse yapmış ve ağrılı dişin tedavi edilmesinde kanal tedavisi ihtiyacı duyulur. Kanal tedavisi yapılırken diş dokusunun içindeki kök kanalları ve yumuşak dokular temizlenir. Temizlenen sinirler dişlerin
bonding uygulamasi

Bonding Diş Tedavisi

Bonding uygulaması diş şeklinin düzgün gözükmesi adına kozmetik diş hekimliğinde yaygın olarak kullanılan bir tedavi yöntemidir. Fiyatları diğer tedavilere göre çok daha ucuzdur.
cocuk dis dolgusu

Çocuğa Diş Dolgusu Yapılır Mı ?

Çocuklarda diş sorunları çocuğa hem ruhsal hem de fiziksel olarak zarar vermektedir. Özellikle küçük yaşlarda diş kırılma meydana geldiği vakit çocuklarda diş fobisi yaratmaktadır.
Ön Dişe İmplant

Ön Dişe İmplant Yapılır mı ?

İmplant tedavisi eksik dişlerin yerinin doldurulmasında kullanılan oldukça popüler bir tedavi. Bu tedavi çene kemiğinin içine yerleştirilen vida şeklindeki yapay diş köklerinin üzerine protez diş yapılması şeklinde uygulanıyor.
agiz kurulugu

Gece Ağız Kuruluğu Neden Olur

Ağız kuruluğunun tedavisi hastalığın belirlenmesi durumunda sonucuna göre yapılır. Yapılan tedavinin nedeni, şikâyeti olan hastanın şikayetinin hafiflemesi ve yok olması için yapılmaktadır.
dis koku sinus olmasi

Diş Kökünün Sinüste Olması Nedir?

Maksiller sinüs, üst çene kemiğinde yer almaktadır. Sinüs bazı durumlarda diş köklerine çok yakın olabilir ve de diş kökleri sinüste yer alabilmektedir.
saglam dis agrisi

Sağlam Diş Neden Ağrır ?

Çürük ve benzeri sorunlar olmamasına rağmen sağlam dişler zaman zaman ağrıyabilmektedir. Bu durum akıllara sağlam diş neden ağrır sorusunu getirir.
kanal tedavisi

Kanal Tedavisi Yapılan Diş Neden Ağrır

Kanal tedavisinden sonra bazı bireylerde ağrısı oluşabilir. Bu ağrı kanal tedavisi yapılan diş neden ağrır sorusunu getirmektedir. Sebebi dolgudan kaynaklı bir sorun olabilir.
20lik dis

20'lik Diş Ameliyatı

Genelde çene yapısına uyum sağlayamadıkları için birçok insanda ağrı ve apse oluşumunu tetikler. Bu sebeple diş konusunda sıkıntı yaşayan bireyler 20’lik diş ameliyatı olurlar
Artrosentez

Artrosentez Nedir ?

Artrosentez nedir diye sorulduğunda kişilerin karşısına “Çene eklemi hastalarını tedavi etmek adına uygulanan bir yöntemdir.” cevabı çıkmaktadır.
ortodontik-tedavi

Ortodontik Tedavi Yöntemleri

Ortodonti, birbirine uyumsuz, çarpık ve yamuk görünüşe sahip dişleri olması gereken en sağlıklı haline kavuşturmak için çalışmalar yürüten bir daldır.
agiz kanseri

Ağız Kanseri Nedir ?

Ağız kanseri, nedeni tam olarak bilinmemekle beraber genetik yatkınlık, dudak bölgesinin güneşe maruz kalması, tütün ürünleri gibi faktörler ağız kanserine yol açabiir.
yamuk Disler Tel Takmadan Nasil Duzelir

Yamuk Dişler Tel Takmadan Nasıl Düzelir

Diş telinin metal görünümünü sevmeyen kişilerin en çok sorduğu soru “Yamuk dişler tel takmadan nasıl düzelir” sorusudur.
Disteki Kahverengi Lekeler Nedir Nasil Gecer

Dişteki Kahverengi Lekeler Nedir, Nasıl Geçer ?

Dişteki kahverengi lekeler bazen diş eti çizgisi boyunca takip ederken bazen ince çizgiler olarak da görülür. Bu lekeler...
disteki siyah lekeler curukmu

Dişteki Siyah Lekeler Çürük Mü ?

Özellikle arka dişlerde görülen lekeler siyah renkli ise akla direkt dişteki siyah lekeler çürük mü sorusu gelmektedir. Dişte oluşan siyah lekeleri...
Iltihapli Dise Kanal Tedavisi Yapilirmi

İltihaplı Dişe Kanal Tedavisi Yapılır Mı ?

Hastaların kendi dişlerinin sağlığı için iltihaplı dişlere kanal tedavisi uygulanarak dişlerde meydana gelen rahatsızlıkları gidermek mümkündür.
dis kesimi agrisi ne kadar surer 1

Diş Kesimi Ağrısı Ne Kadar Sürer ?

Genellikle bu diş kesimi tedavisi ile karşı karşıya kalan hastalar tarafından “diş kesimi ağrısı ne kadar sürer?” şeklinde çeşitli sorular sorulmaktadır.
Dis Teli Tedavisi Boyunca Dikkat Edilmesi Gerekenler 1

Diş Teline Zarar Veren Şeyler

Diş teline zarar veren şeyler; bazı yiyecek ve onların tüketilme şeklidir. Eğer hasta bu süreçte bu durumlara dikkat etmezse tedavi süresi uzar
bebeklerde dis kararmasi

Bebeklerde Diş Kararması

Bebeklerde diş kararması ön ve arka dişlerin dişetlerine yakın yerlerinde meydana gelen lekelerdir. diş temizliği yapılmadığı takdirde çürüklere neden olmaktadır.
WhatsApp
Hemen Randevu Alın